Sobre mi

Néixer en el millor país del món no es tria, però jo vaig tenir la sort de fer-ho el 23 de març de 1976 a Andorra la Vella.

 

Soc el gran de tres germans i vaig passar la meva infantesa als carrers i places d’Escaldes-Engordany, una època de la qual guardo molts bons records.

 

Durant la meva joventut, vaig compaginar els estudis amb una de les meves grans passions: l’esport. Els valors de l’esport han contribuït a fer-me com soc: valoro l’esforç, la perseverança, el treball en equip i la lluita per assolir objectius.

 

 

La història, la cultura i l’ensenyament han estat ben presents al llarg de la meva vida. De jove vaig treballar per als museus d’Andorra i, posteriorment, vaig ser mestre d’Història a l’Escola Andorrana de Santa Coloma. Mai no he volgut deixar d’aprendre, de treballar, de superar-me i de marcar-me nous reptes que em facin créixer com a persona.

 

Crec en les oportunitats d’Andorra i vull contribuir en la construcció d’un país millor per als qui hi som i per als qui vindran. Ho faré a través d’una altra de les meves grans passions, la política. Només així puc treballar per garantir que tothom se senti orgullós d’Andorra com jo me’n sento.

 

Andorra, amb les seves muntanyes, em dona vida. Tenir cura del país, mantenir els nostres orígens i mirar amb optimisme el futur només és possible essent sostenibles. Faré tot el que calgui per aconseguir una Andorra millor per a tots, un país que segueixi essent, per als qui hi vivim, el millor del món.