Millor és possible

Una altra forma de de ser, una altra forma de fer.

 

Una altra forma de ser és despertar la il·lusió pel futur del nostre país i estar-ne orgullosos. És defensar la nostra sobirania nacional, però sense renunciar a la nostra identitat europea. És donar comptes amb total transparència de l’ús dels recursos de tots. Ser d’una altra manera és decidir-se i actuar: treballar en equip, recuperar l’esperança i donar-ho tot per Andorra.

 

Una altra forma de fer és mantenir les nostres grans fites assolides (el desenvolupament econòmic del nostre país, la nostra qualitat de vida, les nostres empreses, etc.) i protegir el nostre entorn natural, resolent, però, amb urgència els desafiaments que planteja la societat: que els nostres joves puguin tenir un habitatge i una feina dignes, que els nostres emprenedors tinguin les eines necessàries per ser competitius, que sigui més fàcil arribar a Andorra i moure’s pel país i que aconseguim atraure més turistes perquè gaudeixin de tot allò que oferim.

 

Una altra forma de fer i una altra forma de ser exigeixen un nou Govern a Andorra: més compromès, més innovador, més fort.

 

Tenim una altra forma de fer perquè tenim una altra forma de ser.