Reforcem el creixement empresarial amb la 2a edició del programa “Growth”

Aquest dimarts he presentat la 2a edició de programa Growth, una iniciativa de suport per a les empreses amb alt potencial de creixement.

 

En l’edició d’enguany, fins a quinze empreses podran gaudir d’un programa que inclou 80 hores de coneixement especialitzat, impartit per professionals del món de l’empresa i un pla de creixement totalment personalitzat que inclou mentoria individual en el màrqueting digital, les vendes internacionals, les finances, l’estratègia i el lideratge.

 

 

A la presentació hem destacat la importància del programa perquè des d’Actua Empresa es posa a disposició de les empreses un grup d’experts que conformaran el Pla de Creixement al llarg de tot el programa i assessorament expert individualitzat. A més, tindran lloc sessions col·lectives especials, classes magistrals i pràctiques amb experts i empresaris reconeguts.

 

Així mateix, durant la presentació he anunciat que Actua Empresa crearà un espai per als contactes entre empreses amb sessions de networking i de cooperació i diagnosi empresarial.

Deixa un comentari