La línia regular des de l’Aeroport d’Andorra – La Seu a Madrid va per bon camí

Avui he avançat que al concurs per operar la línia regular des de l’Aeroport d’Andorra – La Seu amb Madrid ha rebut l’oferta de Air Nostrum. Ho he assegurat a una entrevista al programa ‘La Rèplica’ d’Andorra Televisió, on he especificat que ara cal esperar que tota la documentació presentada compleixi els requisits necessaris.

De portar-se a terme, el primer vol entre l’Aeroport d’Andorra – La Seu i Madrid es faria el 17 de desembre operat per Air Nostrum, així com que el control de passaports no serà necessari en vols de l’Espai Schengen. Estem convençuts que l’aeroport, més enllà dels vols turístics, té recorregut per a vols de negocis que es podrien fer entre setmana.

Respecte l’Heliport podria estar operatiu l’any 2023, ja que la voluntat és que el concurs públic per a l’Heliport Nacional sigui internacional. L’estudi per analitzar la viabilitat del transport per cable s’ha acabat aquesta setmana amb una possible connexió amb l’Aeroport d’Andorra – La Seu.

Sobre la construcció de la Zona Franca, es farà a principis del 2022 en uns terrenys pròxims a la frontera, al costat de la gossera que  estan ben posicionats, però no són els únics que s’estan estudiant.

Preguntat per l’impuls de l’estació de Pal Arinsal amb el nou acord entre el Comú de Canillo, el Comú de la Massana i Crèdit Andorrà, crec que “és una molt bona notícia que reforçarà l’estació i tot el sector de la neu del país”.

Finalment, sobre l’Expo 2020 de Dubai he remarcat que és una oportunitat única per a Andorra, encara més si tenim en compte que la Cambra de Comerç hi farà una jornada econòmica al gener.

 

Entrevista a Jordi Gallardo, a ‘La Rèplica‘ d’Andorra Televisió:

 

Deixa un comentari