Presentem un pla de subvencions per a 150 empreses andorranes

Avui dimarts he presentat la quarta edició del programa de subvencions per a la petita i mitjana empresa andorrana, amb l’objectiu de donar suport als seus processos de transformació cap a negocis més innovadors i competitius. Les ajudes destinen una partida de 180.000 euros i l’import màxim que s’atorgarà serà de 5.000 euros per beneficiari.

 

He destacat que els ajuts d’Actua Empresa preveuen la subvenció de la contractació d’una determinada tipologia de serveis que contribueixen a facilitar l’accés de l’empresa a la digitalització, la innovació, la internacionalització i l’emprenedoria, acompanyant la seva expansió internacional i la seva presència a l’exterior.

 

 

Les ajudes en el context actual són encara més necessàries. L’objectiu d’aquestes subvencions és facilitar i incentivar que les empreses del país que tenen més limitacions per accedir a serveis professionals externs, per la seva naturalesa, puguin contractar-los i, així, professionalitzar-se i anar incorporant la variable de la innovació i de la internacionalització en el seu negoci per ser més competitives.

 

El període de recepció de sol·licituds per aquestes subvencions finalitza el 22 de juny i podran ser lliurades a les oficines d’Actua Empresa.

Deixa un comentari