Explico el model econòmic d’Andorra a Andalusia

Celebro diverses sessions de treball amb empresaris i inversors de Màlaga i Sevilla amb l’objectiu de buscar línies d’interès mútues.

La primera trobada ha tingut lloc amb els membres de la Cambra de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Màlaga, que han mostrat molt interès a conèixer les oportunitats d’inversió del país, han ofert la possibilitat de replicar el model de digitalització de PIMES que han implantat recentment i la voluntat d’impulsar una missió comercial entre Màlaga i Andorra.

He aprofitat la visita per signar l’entrada d’Andorra Recerca + Innovació a la International Association of Science Parks and Areas of Innovation.

Posteriorment, he presentat els darrers projectes del país en una trobada empresarial que ha tingut lloc a l’Uppery Club Màlaga, un club que reuneix alguns dels 300 inversors més importants de la Costa del Sol. He exposat el model econòmic i de diversificació d’Andorra, i les oportunitats d’inversió, negoci i desenvolupament empresarial, en una sala que s’ha omplert d’inversors de la branca financera, la sostenibilitat i les noves tecnologies, entre d’altres. A més s’han demanat reunions bilaterals amb Andorra Business.

A Sevilla també ha tingut lloc una trobada de negoci amb una vintena de membres de la Xarxa Empresarial Smart Meeting. Valoro molt positivament aquestes reunions de treball a Andalusia i ha avançat que ja es treballa en l’organització d’una missió econòmica a Andorra formada per empresaris i inversors malaguenys i sevillans que preparà Andorra Business.

He aprofitat l’estada per abordar un sector de creixement en la diversificació econòmica d’Andorra, com és el dels eSports. He mantingut una sessió de treball amb Giants Gamming, un dels equips d’esports electrònics més importants que han mostrat el seu interès en Andorra per desenvolupar aquest sector.

Finalment, he mantingut també una trobada amb l’alcalde de Sevilla, Antonio Muñoz, on s’han abordat temes relacionats amb la cooperació econòmica, promoció turística i les noves oportunitats que ofereix l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari